ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εσείς το σκέφτεστε, εμείς το δημιουργούμε.

Η Reprotime ΑΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1979 από τον Θάνο Ζαφειράκη και σήμερα κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα των γραφικών τεχνών, των εντύπων και της οπτικής επικοινωνίας. Η ανάπτυξή της και η ισχυρή φήμη της συνδέονται με την τεχνογνωσία, την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και το ποιοτικό αποτέλεσμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

Συγκριτικό πλεονέκτημα

Στη συνεχώς αυξανόμενη ομάδα μας, λειτουργούμε με δυναμικό και καινοτόμο τρόπο. Προσαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας στις ανάγκες των πελατών μας για να υλοποιήσουμε και να δώσουμε προστιθέμενη αξία στην ιδέα σας. Εφευρετικότητα. Νέα τεχνολογία. Εξατομικευμένες λύσεις. Σωστή διαχείριση του έργου. Συνέπεια. Σεβασμός του χρόνου και των οικονομικών περιθωρίων. Αυτοί είναι οι παράγοντες που συνθέτουν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και την πρότασή μας, σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο.

Η ομάδα ειδικών σχεδιασμού-παραγωγής θα συνεργαστεί μαζί σας από το αρχικό στάδιο, θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή των εκτυπώσιμων υλικών μέχρι την παράδοση του έργου, εξασφαλίζοντας κορυφαία επίπεδα διαχείρισης και αποτελεσματικότητας του έργου σας.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Έχοντας επίγνωση των θεμάτων περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, χρησιμοποιούμε και ενθαρρύνουμε τη χρήση πιστοποιημένων προϊόντων, τα οποία παράγονται με υπευθυνότητα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Καλύτερη ομάδα & συνεργάτες

Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα συνεργατών εντός και εκτός της έδρας μας, η οποία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, είναι έτοιμη και πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε ιδέα σας έρθει στο μυαλό και να την κάνει πραγματικότητα.

40+ χρόνια εμπειρίας

Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ακόμη και για τα πιο απαιτητικά έργα σας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη χρόνου.

Επαγγελματικές υπηρεσίες

Από τη σύλληψη της ιδέας σας μέχρι την υλοποίησή της, είμαστε δίπλα σας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα στάδια, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα να προσδιοριστεί με την απόλυτη ικανοποίησή σας.

ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Βιομηχανικό Πάρκο Θέρμης, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 57001